Vrijdag 17:00 LIVE OP 101.TV

Egotrip

Egotrip - Timmietex

Egotrip - NoizBoiz

Egotrip met Ellen ten Damme!

Egotrip - Martijn Koning

Egotrip - SLAM!FM

Egotrip - The Next MC

Egotrip - Ouwehoeren

Egotrippen met Tim & Emile Ratelband

Egotrip - Met hagenees Bibi ( Oh oh Cherso )

Egotrip - Jayjay & Sjaak van Es

Egotrip - Aiky & Mihai

Egotrip - Fajah Lourens

Egotrip - Rofnuts

Egotrip - Polska interviewt Veronica

Egotrip - Daniel van der Zee

Egotrip - De Stoopjes

Egotrip - Boef & aap

Egotrip - State Awards

Egotrip - New Chicks

Egotrippen met geile Gerrit

Egotrippen met Ome Omar

Egotrippen met Sigourney & Ruben

Egotrippen met Holland in da Hood

Egotrippen met Lenny Keylard

Egotrippen met Tim Haars (En Ramon)

Egotrippen met Bollebof (en Elia)

Egotrippen met Gers

Egotrippen met Billy the Klit

>

<


Blog

Egotrip - Timmietex

Afgelopen vrijdag was Tilburgse rapper Timmietex te gast bij Egotrip! Hij nam zijn homeboy en rapper Tjekovara mee en de mannen maakten er een mooi feestje van! Helemaal leip is dat Timmietex ook een aantal exemplaren van zijn nieuwe album meebracht die wij weg mogen geven! Wil je Timmietex zijn nieuwe album 'Texus Ranger' op je plank hebben? Ga dan naar www.facebook.nl/101TV

Egotrip - NoizBoiz

Afgelopen vrijdag waren NoizBoiz te gast bij Egotrip! Negativ vroeg ze met jullie hulp het hemd van het lijf en ze gaven nog een spetterend optreden ook!

Egotrip met Ellen ten Damme en ekster Arie!

Negativ noemt deze dame al een miljoenenpoot en dat is ze ook zeker! Ellen ten Damme was afgelopen vrijdag te gast bij Egotrip en nam een eigenaardig vriendje mee.. Hier kan je de volledige uitzending lekker op je gemakje terug kijken!

Egotrippen met Ellen ten Damme!

Vrijdag 1 Juni is Ellen ten Damme te gast bij Egotrip! Onwijs super vet gaaf cool natuurlijk! Maar wat helemaal leipe shit is.. Dat jij erbij kan zijn! Hier bij ons in de bar in het BNN gebouw!

Dus wil jij lekker een biertje komen drinken bij BNN en live in de uitzending van Egotrip vragen stellen aan Ellen ten Damme? Stuur dan even een mail naar: Tryntsje Rinkema (tryntsje.rinkema@bnn.nl). Vertel ons je naam en laat ook even weten hoeveel matties je mee brengt!

Egotrip begint iedere vrijdag om 17:00u en is een live programma van 101.TV.

Egotrip - Martijn Koning

Afgelopen vrijdag was komiek Martijn Koning te gast bij Egotrip! Zijn minibiografie op twitter zegt het al: o.a. comedian. Want Martijn doet nog veel meer! Jullie kennen hem misschien wel van verschillende TV programma's (oa Doe Maar Normaal) en daarnaast is hij ook nog stand- upcomedian, cabaretier, columnist en tekstschrijver! Die gast is overal!

Check hier de Live uitzending van afgelopen vrijdag!

Egotrip om 17:00u met SlamFM DJ's: Daniel Lippens en Ivo van Breukelen

Vanmiddag zitten SlamFM DJ's Daniel Lippens en Ivo van Breukelen naast Negativ op de bank bij Egotrip! De twee heren zijn oa bekend van het programma De Avondploeg dat van Maandag tot en met Donderdag op SlamFM te horen is tussen 19:00u en 00:00u. Een avondvullend programma met grappen en grollen, soms een gast en vooral veel muziek!

 

 


 

Egotrip - The Next MC

Afgelopen vrijdag ging Negativ egotrippen met Logisch, Crazyshee en winnaar D-Double van The Next MC! Natuurlijk showden de finalisten ook nog even Live hun skills!

 

Egotrippen met de Ouwe Hoeren!

Negativ zal de komende weken de plaats van Mr. Polska innemen tijdens Egotrip! Afgelopen vrijdag zat Nega naast twee hele bijzondere dames: de Ouwe Hoeren Martine en Louise. De twee bekendste zusters van de wallen!

Egotrippen met Tim Hofman & Emile Ratelband! Tjakka!

Wellicht heb je al een klein fragment van deze uitzending voorbij zien gaan langs verschillende media! Deze keer geen Egotrip met Mr.Polska maar met onze Tim Hofman! Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband ratelt 20 minuten makkelijk vol over zijn 'bijzondere' levensstijl, kinderen ÉN Horace Cohen! NU kijken dus! 

Egotrip - Met Hagenees Bibi ( Oh oh Cherso )

De Egotrip bank werd dit keer bezet door Bibi, beter bekend als: Kaboutertje! Is ze nou echt zo'n party animal en de hele dag aan het epileren? Bibi ging op zoek naar zich zelf bij een nieuw programma op RTL5! Alles hier over weten? Check dan nu deze uitzending met onze geliefde presentator Mr. Polska!

Egotrip - Jayjay & Sjaak van es

"Ik heb een zachte G, maar ook een harde L" is DE carnavals-hit van Sjaak van Es.. Beter bekend als Jos van Os! Hij zit samen met Jayjay ( Oud 101-er) op de bank bij onze vriend Mr.Polska. Samen met Tim Haars en Tess Milne presenteren ze het nieuwe programma 'De Fukkers' op Veronica! Vanaf 26 maart te zien! Check NU deze hilarische uitzending!

Egotrip - ZWR oprichter Aiky & panfluiter Mihai! Wat hebben ze gemeen?

Mr. Polska ontvangt de oprichter van Zware Jongenz Records Aiky en panfluiter Mihai! Tijd te kort hadden deze mannen, want ze hadden veel te vertellen! Benieuwd wat een hiphop gast en een 'degelijke' panfluit-speler gemeen hebben? Bekijk dan NU deze uitzending!

 

Pinkpop Perspresentatie LIVE op 101.TV

Na de onwijs vette line-up van vorig jaar zijn we erg benieuwd met welke namen de organisatoren van Pinkpop dit jaar op de proppen komen. Aanstaande woensdag komen we het te weten want dan vindt de perspresentatie van het programma van Pinkpop 2012 plaats in Paradiso te Amsterdam. En wij zullen dit LIVE uitzenden op 101.TV!

Naast het bekend maken van het programma en meer informatie over de 43e editie zal de allereerste JAN SMEETS AWARD worden uitgereikt. Natuurlijk zijn er weer enkele groepen en/of artiesten aanwezig voor een live-optreden. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door 3FM DJ Giel Beelen. Zoals altijd belooft het een mooi feestje te worden!  Dus tune in aanstaande woensdag van 12:00 uur tot 14:00 op 101.TV!

Egotrip - De spannende Fajah Lourens

Mr. Polska krijgt in deze uitzending van Egotrip niemand minder dan de spannende Fajah Lourens te gast! Ze vertelt  openhartig over haar mislukte zangcarriere, haar liefde voor het draaien en haar acteerkunsten. Ook stiekem heel erg benieuwd naar Fajah haar orgasme? Check dan NU deze uitzending!

Egotrippen met Uriah Arnhem en Noel Deelen!

De nieuwe reeks van Egotrip is van start gegaan! De mannen van Rofnuts mochten het spits afbijten en kregen verschillende vragen naar zich toe geworpen door niemand minder dan Mr. Polska! Benieuwd wat de mannen te vertellen hadden? Check hier de eerste aflevering! 

back to top

PROGRAMMAINFO


Facebook